Sommarboende på Virå Bruk

I Kolmårdsskogarna, nästan mitt emellan Nyköping och Norrköping, erbjuder Virå Bruk boende för dig som vill njuta av den vackra sörmländska naturen. Med incheckning tisdag-fredag och utcheckning onsdag-lördag kan ni komma och njuta i härliga sommartider mellan den 2 juli-10 augusti.

Virås unika boende är uppdelat i två intilliggande områden, Jaktcampen & Åmundstorp. Båda stugorna är utrustade med eget kök, mysiga sällskapsrum med eldstäder, en glasveranda med matsalsmöblering och bastu med sjöutsikt över vackra Virlången. Dessa får man under sommarboendet obegränsad tillgång till som gäst hos oss.

Övernattning sker i enkel-, dubbel- och trebäddsrum i separata hus och stugor, varav alla rum har egna badrum. Utöver detta finns det även en minisvit i jaktcampen med plats för två personer och ett familjerum i Åmundstorp med plats för 5 personer med en extrasäng.

För den fiskeintresserade finns det tillgång till insjöfiske under vistelsen. Ro ut med ekan på sjön Virlången, där det finns gott om både gädda och abborre.

I boendet ingår frukostbuffé som serveras i Virå Bruks Viltkök, 8.00-10.00. 
Viltköket kommer att vara öppet med sommarmeny blandade dagar mellan 2 juli - 9 augusti, 18.00-20.00.

 

Klicka för större bild.

 

Hitta till Virå Bruk! 

Från Stockholm/Nyköping och Linköping/Norrköping se kontakt.

undefined

In - utcheckning

Incheckning 

15.00 - 20.00 
Önskas annan tid, kontakta oss. 

Utcheckning 
Senast 10,00 

Mat

Frukost 
Serveras i Viltköket  8.00 - 9.30 

Middag
Sommarmeny erbjuds i Viltköket blandade dagar 2 juli - 9 aug, öppet 18.00 - 20.00. Se vår Facebooksida vilka dagar vi har öppet just denna vecka!