Vi söker nya medarbetare

Vill du vara en del i vårt team och skapa en gästupplevelse utöver det vanliga? 

Virå bruk söker nu en vikarierande restaurangchef och en kock.

Båda gärna med start 15 februari.

Vikarierande restaurangchef:Vi söker dig som brinner för det goda värdskapet, älskar möten med människor och tycker om att genom gott lagarbete tillsammans utveckla verksamheten.

Du kommer att ansvara för vår konferensverksamhet, exklusiva jaktmiddagar, a la carte servering, bröllop samt matlagningsaktiviteter tillsammans med vår köksmästare och vår andra koordinator med mera. Vi ser att du är mogen och trygg i din roll och van att leda arbete.

Det är meriterande om du har kunskaper om drycker och kan hjälpa gästerna göra goda val.

Flexibilitet är ett honnörsord på Virå bruk. Vi arbetar också under devisen ”varje dag är en premiär”. Vi vill helt enkelt alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Kock: Till Viltköket söker vi en kock med flera års erfarenhet. Du arbetar nära vår köksmästare Erik och kock Rebecca som har bakning och desserter som specialitet. Vi arbetar i ett öppet kök, vilket innebär mycket gästkontakt och vi ser därför att du är social och ordningsam. Har du arbetat med matlagningsaktiviteter för grupper är det definitivt ett plus. Vi brinner för matlagning med fokus på råvaror från skogens egna skafferi. Vi tillvaratar allt vilt som fälls på gårdens marker och serverar i vårt viltkök. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att arbeta med viltkött sedan tidigare. Vi brinner för bra kvalitet och hållbar miljö, så att arbeta med ekologiska och närproducerade råvaror ser vi som självklart och önskar att du har samma värdegrund. 

 Om tjänsterna:

Tjänsterna är heltid.

Lön enligt överenskommelse.

För att kunna söka tjänsterna behöver du ha körkort.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till bokning@virabruk.se!

undefined