Konferenslokaler

I våra konferenslokaler finner ni alltid förfriskningar i form av dryck och tilltugg. Önskas det något speciellt är det bara att säga till. Ni har alltid tillgång till vatten både naturellt och med smak, mineralvatten, äppelmust från Sörmlands Musteri, färsk och torkad frukt samt blandat godis.

Kvarnen
Med stora fönster som vätter ut mot Virås vackra park finns vår största lokal Kvarnen. Här är möjligheterna många gällande både användning och möblering och vi anpassar gärna utefter era behov. Full konferensutrustning finns tillgänglig med Storbilds-TV, konferensblock och whiteboard-tavla.

Smedjan
Passar de sällskapen som föredrar styrelsesittning och vill ha ett rum i en mysig och rogivande miljö med komplett konferensutrustning. 

Stallet
Det finns alltid möjlighet att boka vår lounge för ett möte som inte kräver uppkoppling till en storbildsskärm. Här har ni soffgrupper att sitta i omgivna av Virås vackra minnen av vilt som har levt sina liv på marken. Som pricken över i:t brinner en sprakande brasa i eldstaden som sätter stämningen för mötet.

Jaktcampen eller Åmundstorp
Om man önskar att sitta i en mer avskild miljö finns alltid möjligheten att ha konferensen nere i våra boenden. Ute på glasverandan med utsikt över vackra Virlången sitter ni med full konferensutrustning och väljer helt själva när det är fikadags, allt ni behöver finns i det privata köket i anslutning till konferenslokalen. Även måltider kan förberedas och ställas ner i kylarna så att inga samtal behöver avbrytas och konferensen kan fortsätta så länge det behövs.  

Klicka för större bild.