Viltköket

I Viltköket finns alla möjligheter till smakfulla möten.
Här serveras allt från välsmakande luncher under konferenser till välkomponerade menyer vid festliga tillfällen såsom bröllop eller jämna födelsedagar. 

Vill ni hellre laga den kulinariska maten själva som en matlagningsaktivitet fixar vi menyn, inköpen och hjälper till med tips och trix. Lokalen förvandlas enkelt till ett proffskök genom att sex välutrustade köksöar rullas in. Att laga mat tillsammans brukar vara ett väldigt bra sätt att umgås och förgylla en konferens eller bara träffa vännerna under trevliga förhållanden.

Vi brinner för matlagning med fokus på råvaror från skogens egna skafferi. Vi tillvaratar allt vilt som fälls på gårdens marker och serverar i vårat Viltkök. Här serveras kronvilt, dov, älg, vildsvin, rådjur samt vildand. Vi serverar även fisk från regionen, svamp från Virås skogar och grönsaker och rotfrukter från gårdar i närheten. Vi brinner för bra kvalité och en bra miljö, därför arbetar vi mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. 

Viltköket har fullständiga rättigheter och ett brett sortiment av både öl & vin. 

Gårdsbutik

I anslutning till Viltkökets entré finns en Gårdsbutik med försäljning av Virås goda viltkött och viltkorv. Det finns också andra specerier från regionen samt ett antal oumbärliga tillbehör för köket, däribland knivar från Global. Här finns även produkter från bl a L:a Bruket & gott te från NUTE finns till försäljning. 
Butiken är öppen när köket är öppet. Skulle köket vara stängt men Jaktbiografen öppen kan dess medarbetare assistera.  

undefined 

På gång i Viltköket

Fredag    9/2 – Virå-fredag
Fredag 16/ 2 – Virå-fredag
Fredag  23/2 – Temamiddag
                        Klassiska rätter

Fredag   2/3 Virå-fredag
Fredag   9/3 Virå-fredag
Fredag 16/3  Virå-fredag
Fredag 23/3 Temamiddag
                      Vilda fåglar

 

undefined