Fest & bröllop

I Virå Viltkök finns alla möjligheter att anordna en alldeles underbar fest, oavsett om det är fråga om födelsedag, dop eller kanske bröllop. I det romantiska och mysiga Viltköket finns plats för cirka 50 sittande gäster beroende på dukning. Är det sommar och sol kan fördrinken med tilltugg serveras utomhus på terrassen.

Efter en kulinarisk middag med god dryck, där ni väljer antalet rätter, bereder vi plats för dans och festligheter. Vill sällskapet övernatta finns det gott om sängplatser i naturskönt belägna Jaktcampen, Norstugan och Åmundstorp. 

Virå brinner för matlagning med fokus på fantastiska råvaror direkt från skogen. Vi tillvaratar allt vilt som fälls på gårdens marker och ser det som en självklarhet att använda varje del av köttet på bästa möjliga sätt. Ni serveras smakrikt och mört viltkött från kron, dov, älg, vildsvin, rådjur samt and. Dessutom erbjuder vi ofta lamm från granngården, fisk från regionen, svamp från Virås skogar samt närproducerade grönsaker och rotfrukter från Ändebol. Och som en avslutning fantastiska desserter.

Mia och brudparet 200.JPG

undefined

Bokning & kontakt

Kontakta gärna Lotti, vår bröllopskoordinator, för ett förutsättningslöst möte eller offertförslag för bröllop eller andra större middagar. 

Tillsammans skräddarsyr vi er kväll!

lotti@virabruk.se

PDF - Bröllop på Virå Bruk