Matlagningsaktivitet

Samla vänner, familj, kollegor eller kunder och umgås över spisen i Viltkökets avslappnade miljö.  
Matlagning under ledning av våra duktiga kockar ger inspiration och ni lär er att laga mat tillsammans. En kväll vid spisen framhåller ofta livliga samtal och hjärtliga skratt. Matlagning är en bra aktivitet för teambuilding, men också väldigt uppskattat som ett event. 

Under en matlagningsaktivitet lagar vi mat tillsammans ca 2 timmar. Matlagningen sker vid våra proffsiga matlagningsöar. I viltköket finns totalt sex mobila matlagningsöar, och vi jobbar ofta med 2-4 personer per station. 

När maten är tillagad slår ni er till bords intill en sprakande brasa och njuter av en kulinarisk middag, med smaker som ni själva skapat! Vår sommelier hjälper er att välja goda drycker till middagen. 

I Virås Viltköket brinner vi för bra kvalité och använder oss av många råvaror från skogens egna skafferi. Allt kött vi serverar är från gårdens marker. Här tillagas mycket kronvilt, vildsvin, vildänder, men även en del dovhjort, rådjur & älg. 
Nu har du chansen att bli proffs på att tillaga vilt!
 

undefined

undefined