Vandring och kajakpaddling heldag

Kom ut från stan och upplev den vackra sörmländska naturen. Släpp stressen, njut av fåglarna och spana efter vilt. Kanske hittar du en alldeles egen sandstrand.

Vi börjar dagen med en kort vandring upp till Sörmlands högsta topp. Där väntar gott fika som ger oss energi att upptäcka naturen. Därefter tar vår guide med oss på en vandring längs en del av Sörmlandsleden. Efter ca 4 km kommer vi fram till Virlångens strand där vi bjuds på en härlig vilt-lunch ute i det fria.

Mätta och belåtna stiger vi under guidernas ledning ned i kajakerna och ger oss ut på sjön. Framåt 15-tiden går vi iland vid vår fantastiska Jaktcamp där vi bjuds på lite matigare mellanmål och sköna badtunnor att slappna av i.

På kvällen avnjuter vi en fantastisk middag komponerad utifrån kockarnas inspiration av råvaror från naturens eget skafferi. Middagen serveras antingen i Viltköket eller i Jaktcampen, beroende på gruppstorlek.

Den som vill sover över i något av våra fullutrustade rum i Jaktcampen, fortsätter med frukost och kanske en skytteaktivitet dagen därpå, medan övriga avslutar efter middagen och drar vidare.

 

undefined

undefined

   undefined