Virå Open

Välkomna att delta i succén Virå Open.  En inspirerande happening i vacker miljö där du får chans att testa dig själv och din hund under jaktlika former. Det blir en rolig tävling med enkel bedömning. Som deltagare går du en vacker naturstig med olika stationer runt gården. På de flesta stationer finns det alternativ och du skall själv bedöma vilken nivå du och din hund klarar av för att få högsta möjliga poäng. Varje station har en maxtid. Det kommer att skjutas på vissa stationer vilket ger den rätta känslan av jakt.

Du kan tävla individuellt eller som lag om tre personer. Det kommer även att finnas möjlighet att tävla i lag i scurry. Du kan testa din hund på olika slags kallt vilt. 

Jaktbutiken kommer att ha öppet med visning och försäljning av bl a kläder, skor och utrustning.
Under dagen serveras lunch i Virås Viltkök.

Virå Open-paket med logi, träning & tävling

Ett suveränt alternativ för er som önskar en minisemester med träning, god mat och njuta av Virås fantastiska boende! Träningen kommer att vara så nära realistiska jaktsituationer som möjligt och vi hjälps åt under dagen. Vi kommer att efterlikna jakt på drivna fåglar och det kommer att skjutas en hel del skott! 

Dag ett kl.12,00 samlas vi i Viltköket för lunch och genomgång av dagen. 

Vi kommer efter lunchen att ha en teoretisk genomgång av vad det normalt förväntas av dig som apportör på drivna fåglar. Därefter kör vi träning med våra hundar.

Trerätters middag serveras i Viltköket.

Dag två serveras frukost i Viltköket 07,00-08,00.
Start för Virå Open med lunch i Viltköket.