Konferenser och träffsäkra möten

Virå Bruks inspirerande och spännande miljö passar utmärkt för företagsevent och konferenser under såväl sommar som vinter. Vi skräddarsyr konferensen utifrån era önskemål till en upplevelse som ger inspiration. Hälsosamma måltider, baserade på gårdens viltkött, ekologiska grönsaker och mycket närproducerade råvaror, som tillagas med en modern touch ger ny energi.

Välj mellan en effektiv halvdagskonferens där konferensprogrammet kombineras med en aktivitet eller en längre konferens där deltagarna har chansen att prova flera aktiviteter. Själva konferensen äger rum i de moderna konferenslokalerna Kvarnen eller Smedjan alternativt i Jaktcampen eller Åmundstorp för den som vill ha mer avskildhet.

När konferensprogrammet är avslutat kan ni jaga kronhjort, älg, vildsvin, buffel och antilop i Skjutbion eller skjuta lerduvor på Virå Sporting. För de som vill förkovra sig i matlagning ordnas matlagnings­aktiviteter under ledning av Virås kockar. För de som istället söker en mer aktiv upplevelse erbjuder vi även yoga eller naturnära upplevelser med MerAktiv däribland kajakpaddling, MTB-cykling, SUP-paddling och skidskytte. En välsmakande middag till ljudet av en spakande brasa serveras i Viltköket, på verandan i Jaktstugan eller Åmundstorp. Efter bastu och ett skönt kvällsdopp i Virlången eller badtunnan kryper ni till sängs i moderna rum med egna badrum. Kanske drömmer ni om det vilt som flertalet gäster ser på vägen till Jaktcampen! 

undefined

undefined