Kikarsikten

Välkommen att se vårat sortiment av kikarsikten!

Det finns mycket att tänka på när det är dags att välja kikarsikte. Vi lagerför alla intressanta märken (Zeiss, Swarovski, Aimpoint, Pulsar, Leica, Hawke, Blaser mfl) för att vi tillsammans ska kunna hitta det som passar ditt behov. Oavsett om du oftast sitter på pass, alltid går med hund eller jagar vildsvin nattetid. Flera modeller finns färdigmonterade på våra demobössor i biografen för jämförelse.

Alla kikarsikten monteras på plats och tillgången till våra inskjutningstunnlar 100 & 200m gör det smidigt att skjuta in och ställa in ballistiska torn för skytte på längre håll. Vid behov kan vi även kronografmäta ammunition och assistera med ballistiska mobilappar.

När det kommer till handkikare har vi valt att fokusera utbudet till handikare med integrerade avståndsmätare (Leica, Swarovski, Zeiss, Kahles,). Flera finns hemma för att du på ett rättvist sätt ska kunna jämföra dom sida vid sida och hitta den du verkligen gillar.

Vi har redan hunnit skaffa mycket erfarenhet när det gäller digitala och termiska sikten, Clip-on’s och handhållna enheter (Pulsar, Zeiss). Välkommen in och ställ frågor så ska vi hitta en bra lösning för dig.

Om du har ett kikarsikte sen tidigare hjälper vi dig gärna med servicen att montera och skjuta in för 625:- exkl ammunition och eventuellt nytt montage.

Scroll to Top