Fester och Arrangemang

I Virå Viltkök finns alla möjligheter att anordna en alldeles underbar fest, oavsett om det är fråga om födelsedag, dop eller kanske bröllop. I det romantiska och mysiga Viltköket finns plats för cirka 55 sittande gäster beroende på dukning och i Kvarnen som ligger med utsikt över den vackra Virå-parken finns det plats för ca 70 gäster beroende på dukning. Är det sommar och sol kan fördrinken med tilltugg serveras utomhus på terrassen.

Efter en kulinarisk middag med god dryck, bereder vi plats för dans och festligheter. Vill sällskapet övernatta finns det gott om sängplatser i naturskönt belägna Jaktcampen, Åmundstorp, Norstugan och Källstugan

Virå brinner för matlagning med fokus på fantastiska råvaror direkt från skogen. Vi tillvaratar allt vilt som fälls på gårdens marker och ser det som en självklarhet att använda varje del av köttet på bästa möjliga sätt. Ni serveras smakrikt och mört viltkött från kronhjort, dovhjort, älg, vildsvin, rådjur samt and. Efter säsong serveras även svamp från Virås skogar samt närproducerade grönsaker och rotfrukter. 

Fest & bröllop

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte eller offertförslag för bröllop eller andra större middagar. 

Boende

Vill ni övernatta efter festligheterna kan Virå erbjuda över 40 bäddar i naturskön miljö alldeles intill sjön Virlången. Jaktcampen och Åmundstorp är belägna ca 5 km från Viltköket.

Information och bokning

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte eller offertförslag för bröllop eller andra större middagar. 

Tillsammans skräddarsyr vi er kväll!

bokning@virabruk.se
Tel: 0155 – 748 93
Välj ärende:
Scroll to Top