Matlagningskurs på Virå Bruk

Samla vänner, familj, kollegor eller kunder och umgås över spisen i Viltkökets avslappnade miljö.  
Matlagning under ledning av våra duktiga kockar ger inspiration och ni lär er att laga mat tillsammans. En kväll vid spisen framhåller ofta livliga samtal och hjärtliga skratt. Matlagning är en bra aktivitet för teambuilding, men också väldigt uppskattat som ett event. 

Under en matlagningsaktivitet lagar vi mat tillsammans ca 2 timmar. Matlagningen sker vid våra proffsiga matlagningsöar. I viltköket finns totalt sex mobila matlagningsöar, och vi jobbar ofta med 2-4 personer per station. När maten är tillagad slår ni er till bords intill en sprakande brasa och njuter av en kulinarisk middag, med smaker som ni själva skapat! 

Om man känner att man vill grotta ner sig lite extra i något speciellt område kan vi skräddarsy en kurs för just er grupp!

Vi använder lokalproducerade råvaror inklusive viltkött från Virås skogar. Praktiska moment varvas med teori och förevisningar. Du får tips och trix från kocken samt lär dig hantera en kniv som ett proffs. Kurserna avslutas med en smaklig måltid av det som tillagats. 

Nu har du chansen att bli proffs på att tillaga vilt!  

151689.png

151690.png