Matlagningsaktivitet

Samla vänner, familj, kollegor eller kunder och umgås över spisen i Viltkökets avslappnade miljö. Matlagning under ledning av våra duktiga kockar ger inspiration och ni lär er att laga mat tillsammans. En kväll vid spisen framkallar ofta livliga samtal och hjärtliga skratt. Matlagning är en bra aktivitet för teambuilding, men också väldigt uppskattat som ett event. 

Under en matlagningsaktivitet lagar vi mat tillsammans ca 2 timmar. Matlagningen sker vid våra proffsiga matlagningsöar. I viltköket finns totalt sex mobila matlagningsöar, och vi jobbar ofta med 2-4 personer per station. 

När maten är tillagad slår ni er  ner till bords intill en sprakande brasa och njuter av en kulinarisk trerättersmiddag, med smaker som ni själva skapat! Vår servis hjälper er att välja goda passande drycker till middagen. 

I Virås Viltköket brinner vi för bra kvalité och använder oss av många råvaror från skogens eget skafferi. Allt kött vi serverar är från gårdens marker. Här tillagas mycket kronvilt, vildsvin, vildänder, men även en del dovhjort, rådjur & älg. 
Nu har du chansen att bli proffs på att tillaga vilt!  

Pris   

1495 kr /person, i priset ingår: 
– Två timmars matlagning med fantastiska råvaror, under ledning av våra duktiga kockar.
– Trerättersmiddag
– Viråförkläde
– Kvällens recept

Information och bokning

För bokning av övernattning i samband med skytteaktiviteter, konferenser eller andra event, kontakta oss gärna.

bokning@virabruk.se
Tel: 0155 – 748 93
Välj ärende:

Vad står på menyn denna vecka?

Fredagslunch

Viråfredag

Lördagslunch

Scroll to Top