Fredagslunch

Virå Fredag

Lördagslunch

Julmiddag

Serveras mellan 29 november – 21 december 2024

Bordsbokning kan göras med ankomst,
Fredagar 17:00-19.00
Lördagar 16:00-18.00

Är ni ett större sällskap som vill komma en vardag, maila oss så ska vi göra vårat bästa för att hitta ett passande datum.

5-rättersmiddag

Amusse

Crostini, vilttartar, picklad gulbeta och gräslöksmajonnäs ______________________________________

Fisk
Klar sill med Chili, apelsin och fänkål
Krämig sill, Skärgårdssill med pepparrot
Öjebyröra på räka med kavringssmul
Kallrökt lax toppad med syrlig dillmajonnäs
Långlagrad vit cheddarost, vispat brynt smör, spisbröd

______________________________________

Kallskuret

Viltpaté, chutney på äpple och lingon, picklade senapsfrön, krispig sallad, rågbröd

Västerbottenkräm, friterad ostronskivling, picklade lingon, rökt and, smörgåskrasse, rågbröd

______________________________________
Kronhjort från Virå Bruk
Friterad jansson, rödvinssås med svartpeppar och enbär, friterad kål samt bakad silverlök

 Alternativt

Smörstekt gös
Friterad jansson, sandefjordsås på brynt smör spräckt med gräslöksolja, bakad silverlök samt friterad kål

_________________________________

Brownie
Päronkompott, glöggsirap, mandelparfait, och rostad mandel

Alternativt 

Vispad yoghurtpannacotta med vanilj
Saftig saffranskaka, ljumna björnbär och brynt vit choklad

795kr

Fredagslunch

Virå Fredag

Lördagslunch

Information och bokning

För information och bokning av julmiddag eller andra event, kontakta oss gärna.

bokning@virabruk.se
Tel: 0155 – 748 93
Välj ärende:
Scroll to Top