Fredagslunch
Virå Fredag
Lördagslunch
Julmiddag
Serveras mellan 29 november – 21 december 2024
Bordsbokning kan göras med ankomst,
Fredagar 17:00-19.00
Lördagar 16:00-18.00
Är ni ett större sällskap som vill komma en vardag, maila oss så ska vi göra vårat bästa för att hitta ett passande datum.
5-rättersmiddag
Amusse
Crostini, vilttartar, picklad gulbeta och gräslöksmajonnäs ______________________________________
Fisk
Klar sill med Chili, apelsin och fänkål
Krämig sill, Skärgårdssill med pepparrot
Öjebyröra på räka med kavringssmul
Kallrökt lax toppad med syrlig dillmajonnäs
Långlagrad vit cheddarost, vispat brynt smör, spisbröd
______________________________________
Kallskuret
Viltpaté, chutney på äpple och lingon, picklade senapsfrön, krispig sallad, rågbröd
Västerbottenkräm, friterad ostronskivling, picklade lingon, rökt and, smörgåskrasse, rågbröd
______________________________________
Kronhjort från Virå Bruk
Friterad jansson, rödvinssås med svartpeppar och enbär, friterad kål samt bakad silverlök
Alternativt
Smörstekt gös
Friterad jansson, sandefjordsås på brynt smör spräckt med gräslöksolja, bakad silverlök samt friterad kål
_________________________________
Brownie
Päronkompott, glöggsirap, mandelparfait, och rostad mandel
Alternativt
Vispad yoghurtpannacotta med vanilj
Saftig saffranskaka, ljumna björnbär och brynt vit choklad
795kr
Fredagslunch
Virå Fredag
Lördagslunch
Information och bokning
För information och bokning av julmiddag eller andra event, kontakta oss gärna.